Marketingu i mediave sociale për pastrimin e disqeve të kompanisë në rezultate – Studim rasti

Unite professionals to advance email dataset knowledge globally.
Post Reply
jakariabd@

Marketingu i mediave sociale për pastrimin e disqeve të kompanisë në rezultate – Studim rasti

Post by jakariabd@ »

Themeluar në vitin 1996 nga z. Ahmed Khalil Darwish dhe z. Mohamed Jahir Hussain, Grupi i Kompanive Power i specializuar në menaxhimin e objekteve, sigurinë dhe zgjidhjet e pastrimit për projekte industriale, tregtare dhe rezidenciale të të gjitha madhësive dhe madhësive. Shërbimet ndërkombëtare të grupit të energjisë elektrike përfshijnë pastrimin dhe mirëmbajtjen e ndërtesave, shërbimet e MEP, rregullimin e peizazhit, menaxhimin e mbetjeve dhe një sërë shërbimesh mbështetëse. Forca jonë e kualifikuar e punës dhe përshtatshmëria e shpejtë u ofrojnë klientëve tanë zgjidhje efikase dhe me kosto efektive.

Sfondi:
Power Group International, ka mbi 20 vjet në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe ka shumë klientë prestigjioz. Ata kanë ridizajnuar faqen e tyre të internetit dhe kanë lançuar një APP të ri mbresëlënës. Të dhënat e telemarketingut Ata donin të promovonin markën e tyre në internet dhe të krijonin ndërgjegjësim për shkarkimet dhe përdorimin e aplikacioneve të tyre. Ishte e qartë që në fillim se dixhitali është rruga për të ecur përpara. Ata iu afruan Leads Dubai për shërbimet e marketingut dixhital duke filluar nga marketingu i mediave sociale për t'i ndihmuar ata të arrijnë qëllimet e tyre.

Qëllimet:
Rritni ndërgjegjësimin dhe shtrirjen në platformat e mediave sociale
Merrni më shumë shkarkime aplikacionesh
Merr më shumë pyetje për shërbimet e shërbëtores, kontrollin e dëmtuesve dhe shërbimet e larjes së makinave.
Strategjia dhe Qasja:
Strategjia e mëposhtme ishte planifikuar për të ndihmuar grupin e energjisë për të arritur qëllimet e tij të marketingut. Fushata reklamuese u zhvillua në faza të ndryshme.

Testimi i marketingut të bazuar në përshtypje Vs klikimeve dhe marketingut të bazuar në trafik – ky i fundit dha rezultate më të mira.
Përdorimi i shënjestrimit demografik në Facebook dhe Instagram për të kontaktuar me njerëzit që me shumë gjasa do të instalojnë aplikacionin
Përdorimi i mirë i kreativave me çmim në kopjen e reklamës funksionoi. Postoi disa imazhe me diçitura, për të parë se cila performoi dhe më pas përdori më të mirën për të promovuar për fushatën e fejesës.
Matja është çelësi, kështu që ne instaluam pikselin e Facebook herët për të matur të dhënat dhe sjelljen e trafikut. Kjo ndihmoi në optimizimin e performancës.
Mbi të gjitha, funksionoi një ofertë e mirë e cila është e parezistueshme, duke promovuar një ofertë të mirë në reklama dhe më pas në faqen e uljes, gjithashtu ndihmoi në marrjen e më shumë pyetjeve
Post Reply